Zet klantenfeedback om naar groei van loyale klanten en winst

MAIN HEADLINE

Neem deel aan deze gratis ontbijtsessie om te leren hoe bedrijven zoals Mercedes, Dela, Weber Grills, Sonepar (en vele KMO's) hun bedrijfsresultaten flink hebben verbeterd door een slimme toepassing van het Net Promoter Systeem. 

*De sessie is gratis maar vergt wel een reservering – het aantal plaatsen is beperkt.

Gratis Ontbijtsessie “Net Promoter Done Right” 

Echte voorbeelden van:

Leer hoe deze industrieleiders een slim NPS programma ingevoerd hebben, en heel praktisch:

Hoe klein te beginnen en quick-wins genereren (en daarmee de rest van de organisatie aan boord brengen)

Hoe u traditionele, dure, marktonderzoeken kunt vervangen door een strak Net Promoter Programma en vanaf dag één bruikbare resultaten krijgt

Hoe u marktonderzoeksresultaten in acties omzet, die concreet tot meer loyale klanten en directe winstgroei leiden

Na afloop weet u hoe u dezelfde soort resultaten kunt boeken als de voorbeelden die we u geven – en hoe u tijd en geld kunt besparen door uw NPS programma te outsourcen.


De sessie is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plek dus snel:

Uw presentator

Stefan is mede-oprichter van Futurelab en al 15 jaar één van de meest vooraanstaande experts op het gebied van customer centricity en CX in Europa. Hij werkt met leidinggevende teams bij bedrijven zoals Mercedes, Sonepar, Toyota, Lexus, DELA, IKEA, Vodafone en vele anderen. 

Stefan is een inspirerende spreker en presentator die met vele verhalen en voorbeelden uit de meer dan 100 projecten waaraan hij heeft meegwerkt zeer aanspreken kan laten zien ‘wat werkt’ en ook ‘hoe kunnen WIJ dit laten werken’.

Hij brengt winstopportuniteiten, praktische ideeën en inspirerende concepten die u zullen helpen om een uitstekende customer experience op te bouwen en uw bedrijf te onderscheiden. Uiteindelijk kunt u zo uw klanten loyaler maken, ze eerder laten aanbevelen, en meer winst brengen..


Stefan Kolle 

Oprichter en algemeen directeur, Futurelab

© 2018 FutureLab, All Rights reserved

Agenda

  •  08.00 Welkom, koffie, ontbijt

  •  08.15 Introductie & waarom Customer Experience

  •  08.30 Hoe snel voordeel te halen uit een Voice of the Customer/NPS project

  •  09.00 Hoe uw VoC/NPS strategie voor te bereiden

  •  09. 45 Waarom het outsourcen van uw NPS project een oplossing kan bieden

  •  09.50 Vragen

  •  10.00 Einde/Netwerken

 Mis uw kans niet om praktische tips en aanwijzingen te krijgen hoe u uw bedrijf kunt laten groeien op een haalbare en continue wijze. En niet te vergeten – een kans om met gelijkgezinden samen te komen en ervaringen uit te wisselen!* Als u niet naar de ontbijtsessie kunt komen maar wel tijd heeft gedurende de dag – of liever gebeld wordt – neem contact op per telefoon: +32 473 888996 of email sko@futurelab.net